Bun venit in lumea imaginilor si a nail art-ului
458 useri on-line

Trenduri de culori vara 2011

Culorile dominante în moda verii 2011 , apar şi în lumea manichurei.Amestecarea culorilor, strălucirea, lumina, sunt tendinţele care apar în acestă vară, dar să nu uităm nici de nuanţele mate.

Culori
În această vară culoarea dominantă din anii trecuţi, verdele de mentă, a fost schimbată cu acuamarin, cu indigo, albastru închis,combinat cu nuanţe pastel de portocaliu, mov, piersică, bej. roşu, maro auriu, combinarea culorilor vii cu cele pastel.


Pictare

model pentru unghii Dintre materialele folosite pentru pictare amintim vopselele acrylice. de culori variate. Combinănd ideeile noastre cu culorile de modă de anul 2011 ,putem obţine o armonie perfectă.Gama largă de culori a vopselelor acryl de la Diamond Nail ,pot să devină favoriţii anului 2011. Culorile . oringe , az violet, a albastru închis Asemenea nenumărate nuanţe a turcoazului.aurul, roşul natural de căpşuni vor fi cele mai cerute vopsele acryl din acestă vară.

Nuanţe de pastel sau strălucitoare sunt agreate de modă în acest an.

Folosirea diferitelor nuanţe de aur,evitănd alte culori, conferă o eleganţă solidă. Nuanţele de paste a vopselei auriu se pot combina printre ele pentru a obţine o nuanţă mai opacă de aur. Aşa putem să folosim mai curajos culorile mai închise, cum sunt cu marou, sau cu lila, sau cu albastru, sau cu albRezultatul va fi excepţional. Astfel pe lăngă ţinuta şi accesorilile noastre şi manichiura noastră o să fie la modă
Strălucire

Cui îi place stălucirea, vara asta are posibilitatea să poartă aceste culori, chiar şi în timpul săptămănii.În acest an motivele stălucitoare au apărut şi pe vestimentaţie, astfel ne permitem ,mai multă stălucire şi la manichiura nostră.

O alegere perfectă sunt .

Swarovski kristályok care arată excepţional pe unghii transparente, cu aspect de sticlă, sau de nuanţe mate, care vor fi tot populare în vara anului 2011. Oicare ar fi culoarea noastră preferată, să folosim mai multe nuanţe din aceasta.Realizare creativă

Culorile dominante din trendul de machiaj, sunt aceleşi ca în cazul manichiurei, culori stălucitoare, dominat de lumină,sau pe de altă parte combinaţia lor cu nuanţe mate.Moda de acest an ne dă mănă liberă la realizarea unor efecte de culori spectaculoase, cu multă strălucire, cu efecte de metal, în ţinută, fardare şi manichiură, dacă aceste sunt armonizate, fără a fi prea aglomerate şi ţipătoare, ca înfăţişarea noastră să nu devină de prost gust.

Cele mai bune din luna

Balkézzel edge-t?! Na ez kihívás!
Balkézzel edge-t?! Na ez kihívás!
Tehnician Unghii:
Categorie :
Tara:
Ungaria
Cota:
csillag csillag csillag csillag csillag (4.81)
 
Cele mai bune imagini nail art
Aplicatii video nail art
Constructie unghii false
Doriti sa vizualizati intreaga aplicatie video nail art Inregistrati-va la rubrica Noutati si va vom anunta cand apar aplicatii noi sau articole noi.
Articole noi