Bun venit in lumea imaginilor si a nail art-ului
455 useri on-line

Unghiile false de tip EDGE, Favoritul anului 2011

Părerea multora este că forma de unghii Edge este neobişnuit şi totodată neconvenţional. Formele obişnuite , cum este forma dreptunghiulară, forma de migdale sau cea stiletto ,sunt forme elegante.

Întrebarea ,dacă e conservativ sau extravagant şi- a pus fiecare doamnă care poartă unghii false.Normal este, ca fiecare să asorteze tipul de unghie purtată cu stilul ei, cu opcupaţia, fiindcă fiecare stil are o anumită lungime cu care iese în evidenţă în totalitate.


Topul brandurilor
Forma de unghie Edge este un stil aparte, creat de renumita Valentyna Denysenko.Este o formă răspicată care este dată de forma de acoperiş a unghiei, terminăndu -se într -o formă de V lată. Această formă poate să dea o nouă persperctivă unghiei şi sigur va ocupa în curănd locul ei între celelalte stiluri obişnuite de unghii.Este o formă robustă şi hotărătă.

Stilul de Edge transpune pe purtătoarea ei într o lume modernă a modei şi a formelor .Cuvăntul Edge , care de fapt înseamnă viaţa cuiva, este o formă , care va determina o nouă eră în formele de unghii.

Acest stil este agreat de doamnele de toate vărstele, care se simt tinere şi au un stil personal hotărăt.


În funcţie , unde purtăm , şcoală,sau loc de muncă, fiecare generaţie are stilul lui aparte, dar totdeauna vor fi posibile anumite situaţii care ne permit purtarea anumitor forme neconvenţionale. .

Fiecare generaţie are stilui lui, depinzănd de locul unde este purtat unghiile
Accesează pagina noastră pe facebook!

Evoluţie
Crearea formei Edge necesită precizitate avansată de la manichiuristă. Aşezarea şablonului, aşezarea materialelor, răzuirea perfectă necesită o perfecţionare în domeniu. Timpul în care se poate realiza o astfel de manichiură este mai lungă, care se vede şi în preţ. Ori din gel ori din porţelan , ficare etapă de realizare necesită o performanţă ridicată. .

Forme noi , modele noi, fantezie şi alte milioane de posibilităţi în lumea formei edge. Spectaculos şi unicat, dă un sens nou formelor dreptunghiulare.

Cele mai bune din luna

Balkézzel edge-t?! Na ez kihívás!
Balkézzel edge-t?! Na ez kihívás!
Tehnician Unghii:
Categorie :
Tara:
Ungaria
Cota:
csillag csillag csillag csillag csillag (4.81)
 
Cele mai bune imagini nail art
Aplicatii video nail art
Constructie unghii false
Doriti sa vizualizati intreaga aplicatie video nail art Inregistrati-va la rubrica Noutati si va vom anunta cand apar aplicatii noi sau articole noi.
Articole noi