Bun venit in lumea imaginilor si a nail art-ului
346 useri on-line

Vopselele acrylice

Vopselele acrylice dizolvabile au fost folosite prima dată de artişti la începutul secolului XX. Repede a căpătat teren ,din cauza uşurinţei cu care se poate lucra cu ea.Vopselele acryli ce pe bază de apă, care folosim şi noi , au apărut la începutul anilor 50.

Vopselele Acrilice sunt alcatuite din pigmenţi şi particule de substanţe plastice. Purtătorul de particule este ceara de acryl. .Inventivitatea şi creativitatea manichiuristelor a dus la aplicarea vopselelor acrylice în technica de unghii false. Decorarea unghiilor cu vopsele acrilice are a tendinţă continuă de dezvoltare.

Gama de culori a vopselirol acrilice Diamond Nails s a lărgit cu 40 de culori noi.Au apărut vopselele mate, lucioase , sidefate, metalice, neon, de diferite granulaţie, fluorescente din care putem să alegemÎn ambalaj practic, care permite folosirea pe termen lung, fiindcă nu se usucă..Fiecare culoare se poate dizolva uşor cu apă, permite o amestecare uşoară.. Dau o acoperire perfectă, aplicat se usucă repede.

Putem aplica cu ele tranziţii de culori, cu care devine manichiura şi mai spectaculoasă.Pentru ornamentarea cu vopsea acryl nu avem nevoie de alceva , decăt de vopsele acrilice de calitate si pensula pentru unghii, apă, şerveţel şi de un creuzet de plastic , în care putem amesteca vopseaua.

Cu o pensulă bine aleasă se poate realiza orice model, restul este lăsat la imaginaţia noastră.Mai avem nevoie de puţin talent multă practică şi iniţiativă.Cu această vopsele putem realiza şi modele miniaturizate.

Se dizolvă bine în apă înainte de uscare,se poate dilua uşor cu ajutorul apei dar după uscare devine aproape total rezistent la apă. .În cursul folosirii să diluăm cu puţină apă, să nu folosim alţi dizolvanţi,pensula să ţinem umedă, după terminare să spălăm cu apă şi săpun măinile şi creuzetul. Ca să devină rezistent în timp modelul să aplicăm un strat de gelGel ultra finish Diamond Nails. Aceasta apără manichiura de uzură şi îi conferă luciu.

Zsófia Kányási

Cele mai bune din luna

Tehnician Unghii:
Categorie :
Tara:
Ungaria
Cota:
csillag csillag csillag csillag csillag (5.00)
 
Cele mai bune imagini nail art
Aplicatii video nail art
Doriti sa vizualizati intreaga aplicatie video nail art Inregistrati-va la rubrica Noutati si va vom anunta cand apar aplicatii noi sau articole noi.
Articole noi